Barnfotografering


Har ni en liten knatte som du vill ha studiokort på. Då kan vi hjälpa till med att föreviga detta viktiga åtagande. De små barnen växer så det knakar och det är roligt att kunna gå tillbaka senare och titta dem. Mer information, exemeplbilder och priser finns nedan. Ni kan också boka upp flera fototillfällen för att följa barnets utveckling. Om ni gillar vår fotostil som syns i exempelbilderna nedan så tveka inte att höra av er till oss via mejl eller per telefon, kontaktuppgifter finns längs på sidan.

Baby

Barn

Familj

Boka fotograf


För att boka en dag för fotografering, skicka ett mejl eller ring oss. Då hör vi med er om era önskemål och svarar på frågor inför fotograferingen. Så här går det till:

Inför fotograferingen


Tänk på att ta med flera ombyten av kläder, att ha med ombyteskläder är speciellt viktigt för små barn. Kortare pauser ges under fotograferingen då exemepelvis klädbyte kan ske. Tag gärna med en favoritleksak eller ett gossedjur. Om syskonfotografering önskas meddela detta till oss vid beställningen. Anledningen är att det tar längre tid att fotografera syskon. Vi fotar upp till två syskon för samma pris som ett. Om fler syskon önskas fotas kan priset öka om längre tid tas i anspråk.

Fotograferingsdagen


Ni kommer till oss och vi fotograferar ert/era barn i studion. Vänligen observera att fotografering i studio sker i hemmiljö där katt finns.

Cirka en vecka efter fotograferingen


Vi lägger ut korten ifrån fotograferingen på vår hemsida så ni kan titta på dem. Ni loggar in på hemsidan med användarnamn och lösenord. Då kan ni i lugn och ro bestämma vilka åtta bilder ni vill ha till albumet och eventuella extra kort ni vill ha. När ni har bestämt vilka kort som önskas levererar vi korten till er inom cirka två veckor. I samband med leveransen sker även betalningen, skall betalas inom 30 dagar.


Priser


Det som alltid ingår är ett album med åtta bilder i. Ni väljer själva ut vilka bilder ni vill ha och vilken ordning de skall sitta i. Ni väljer själva om ni önskar lägga till fler fotograferingstillfällen och fler album eller kort. Alla priser på vår hemsida är inklusive moms.
Erbjudande: Just nu ingår tre digitala högupplösta bilder, gäller till 2017-03-31.

Lilla paketet
   • Barnfotografering


   • 1 Album med 8 bilder
   • 3 digitala bilder

Tar cirka 1 timme
1200:-
Stora paketet
   • Barnfotografering 6 mån
   • Barnfotografering 1 år

   • 1 Album med 8 bilder
   • 3 digitala bilder

Tar cirka 1 timme per gång
1800:-

Lilla paketet


I priset ingår studiofotografering och ett album med åtta bilder valfria bilder i. Fotografering av syskon, enskilt eller tillsammans, går bra. Kostnaden är den samma såvida inte betydande längre fotograferingstid behövs.

Stora paketet


Många vill följa barnets utveckling och därför kan du ta först sexmånaderskort hos oss och sedan ettårsfotograferingen. Observera att ett album ingår för de båda tillfällerna. Kort får väljas helt fritt ifrån de två tillfällerna.

Digital bild 50:-


De digitala bilder vi levererar är alltid högupplösta, d.v.s. är på flera megapixlar. Med högupplösta bilder menas att de kan användas till förstoringar (20x30 cm eller större). Formatet är jpeg och filstorleken är ifrån cirka 3 MB och uppåt. De digitala bilderna är alltid efterbearbetade för bästa resultat. Ni får full nyttjanderätt till bilderna, d.v.s. att ni får ta digitala kopior och trycka upp papperskopior eller förstoringar till både er själva och till andra.

Extra album 450:-


Ni väljer själva ut vilka kort som skall finnas med och ordningen på dem i albumet. Detta album kan se helt annorlunda ut än det som ingår.

Canvastavla från 600:-


Canvastavlor finns i flera olika storlekar och sorter. De kostar ifrån 600:- (20x30 cm), kontakta oss för fler prisuppgifter.

Personlig fotobok 1000:-


Vi skapar en personlig fotobok till er utifrån de korten som vi har tagit. Fotoboken är av typen Coffeetable och är 20x20 cm stor. Denna fotobok är på 20 sidor.

Papperskopior


Till våra papperskopior använder vi alltid fotopapper ifrån Fuji. Som standard leverar vi matta kort, men om du hellre vill ha blanka kort går det också bra. Se priser för papperskopier nedan i tabellen, måtten är i centimeter.
9x1310x1513x1820x3030x4540x6050x75
40:-40:-60:-120:-200:-330:-450:-

Om ni har några frågor eller funderingar, vänligen kontakta oss.