Bröllopsfotografering


Är ni i giftastankar eller har kanske redan planerat och bokat lokal. Då är det dags att fundera över en bröllopsfotograf till er stora dag. Vi är oftast två fotografer under en bröllopsfotografering för att kunna täcka in allt som händer och sker så att dessa oförglömligt ögonblick skall kunna förevigas. Mer information, exemeplbilder och priser finns nedan. Om ni gillar någon av våra fotostilar som syns i exempelbilderna nedan så tveka inte att höra av er till oss via mejl eller per telefon, kontaktuppgifter finns längs på sidan.

Elin och Filip

Karin och Johannes

Jesper och Josefin

Malin och Bertil

Sara och Martin

Boka fotograf


För att boka en dag för fotografering, skicka ett mail eller ring oss. Då går vi igenom alla detaljer och era önskemål inför fotograferingen. Så här går det till:

Första mötet


Ni hör av er till oss och om ni önskar bokar vi ett första möte, detta möte är helt kostnadsfritt. Under detta möte går vi igenom vilken typ av kort ni gillar och grundläggande tidsschema och vilka platser som gäller. Detta för att vi skall kunna anpassa korten efter era önskemål. Det är bra om ni har bestämt ett datum eller har några få alternativ att välja på. Under detta möte går vi igenom vad som händer om det mot förmodan inte skulle vara fint väder. Om dåligt väder skulle hindra oss från att fota utomhus är det bra att ha möjlighet att fota inomhus, t.ex. i kyrkan eller församlingshemmet. Vår utrustningen går att använda i regn, men oftast vill brudparet undvika att blöta ner kläder. Detta första möte bör helst ske minst två månader innan vigseln. Vanligt är att det blivande brudparet kommer till oss eller att vi har ett telefonmöte. Först efter detta möte bestämmer ni er om ni önskar anlita oss eller inte. Om ni anlitar oss reserverar vi datum och tid för er. När bokningsavgiften på 50% av totalbeloppet är inbetalt har ni bokat oss.

Andra mötet


Vi åker ut till den platsen där vigseln skall äga rum. Tillsammans kollar vi ut vilka platser som vi kommer att fotografera vid. Eventuella lokaler besöks, om det inte är allt för omständigt, och vi går igenom planeringen för fotograferingen en gång till så att vi bergsäkert vet att alla era önskemål kommer med.

Vigseldagen


Vi åker ut och fotograferar er.

Några dagar efter vigseln


Ni får ett urval av bilder ifrån den stora dagen via vår hemsida under Mina bilder, ni kommer åt bilderna via inloggning. Dessa bilder är i lågupplöst form och inte helt färdigbearbetare. Utifrån dessa bilder har ni möjlighet att välja ut några till tackkort. Vi skickar era valda bilder i högupplöst form och färdigbearbetade till er innan slutleveransen är klar som ni kan använda.

Några veckor efter vigseln


Restarande kort kommer några veckor senare via CD, DVD eller nedladdning och dessa är i högupplöstform och färdigbearbetade. I samband med slutleveransen sker även slutbetalningen, skall betalas inom 30 dagar. Om ni har beställt ett paket med en fotobok i kommer denna ytterligare några veckor senare.


Priser


Ni väljer själva någon av de färdiga paketen som ni önskar eller så skräddarsy vi ett paket till er. Alla priser på vår hemsida är inklusive moms. Beskrivning av momenten i paketen finns nedan. Om ni undrar över något moment som inte finns med nedan, vänligen ta kontakt med oss. Våra kontaktuppgifter står längst ner på sidan.

Lilla paketet
   • Porträtt- eller
      vigselfotografering


   • Digitala högupplösta bilder


Tar cirka 2 timmar
4000:-
Mellan paketet
   • Porträttfotografering
   • Vigselfotografering


   • Digitala högupplösta bilder
   • Fotobok 20 sidor

Tar cirka 5 timmar
7000:-
Stora paketet
   • Porträttfotografering
   • Vigselfotografering
   • Bröllopsfest

   • Digitala högupplösta bilder
   • Fotobok 32 sidor

Tar cirka 10 timmar
10000:-

Porträttfotografering


Detta sker under den stora dagen innan själva vigseln eller efter den, vanligtvis utomhus. Under detta fotograferingspass tar vi allt ifrån vanliga porträtt som man hänger upp på väggen till speceilla kort som ni själva får önska. Om ni vill ha kort på er tillsammans med bestman och brudtärnor går detta bra. Oftast tar vi kort på brudparet med kringpersoner under första delen av denna fotografering och sedan fokuserar vi enbart på brudparet. Möjlighet att ta porträttkort inomhus i vårt studio finns om ni så önskar. Vänligen observera att fotografering i studio sker i hemmiljö där katt finns.

Vigselfotografering


Vi fotograferar er under själva vigseln och de moment som ingår där. Efter vigseln fotograferar vi riskastningen och gratulationerna och tar kort på er tillsammans med släktningar och vänner. Övriga kort som vi tar är gruppbilder och de konstallationer som ni själva önskar. Vi brukar vara två fotografer under en vigsel och efter för att kunna täcka upp alla de kort som skall tas.

Bröllopsfest


Fotografering av själva bröllopsfesten och det som sker under den. Vi börjar med att fotografera brudskål och fortsätter under kvällens gång t.o.m. bröllopsdansen och tills att tårtan är skuren. Vi brukar vara två fotografer under en bröllopsfest och efter för att kunna täcka upp alla de kort som skall tas.

Digitala bilder


I våra priser ingår också alla digitala bilder. De digitala bilderna och är alltid högupplösta, d.v.s. kan användas till förstoringar, 20x30 cm eller större och är efterbearbetade, oberoende hur många moment som väljs. Ni får full nyttjanderätt till bilderna, d.v.s. att ni får ta digitala kopior och trycka upp papperskopior eller förstoringar till både er själva och till andra.

Fotobok


Vi skapar en personlig fotobok till er utifrån de korten som vi har tagit under dagen. Fotoboken är av typen Coffeetable och är 20x20 cm stor. Vilken typ av stil i fotoboken ni gillar går vi igenom under ett mötet med er.


Milersättning


Vi åker kostnadsfritt ut och fotograferar inom göteborgsområdet. Med göteborgsområdet menar vi Göteborgs Stad och kranskommunerna Ale, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Partille och Öckerö. Vår milersättning är på 25:-/mil på den sträcka som är utanför göteborgsområdet.

Canvastavla från 600:-


Canvastavlor finns i flera olika storlekar och sorter. De kostar ifrån 600:- (20x30 cm), kontakta oss för fler prisuppgifter.

Personlig fotobok 1000:-


Vi skapar en personlig fotobok till er utifrån de korten som vi har tagit. Fotoboken är av typen Coffeetable och är 20x20 cm stor. Denna fotobok är på 20 sidor.
Observera: Det ingår en fotobok i mellan paketet och det stora paketet.

Papperskopior


Till våra papperskopior använder vi alltid fotopapper ifrån Fuji. Som standard leverar vi matta kort, men om du hellre vill ha blanka kort går det också bra. Se priser för papperskopier nedan i tabellen, måtten är i centimeter.
9x1310x1513x1820x3030x4540x6050x75
40:-40:-60:-120:-200:-330:-450:-

Om ni har några frågor eller funderingar, vänligen kontakta oss.