Information


Nedan finner du svar på vanliga frågor och funderingar vi får.

Allmän information


Kort ifrån din fotografering kan du se via vår hemsida under Mina bilder. På så sätt kan du i lugn och ro bestämma vilka bilder du vill ha. Du kommer åt bilderna via inloggning, lösenord får du själv välja.

Digitala bilder


De digitala bilder vi levererar är alltid högupplösta, d.v.s. är på flera megapixlar. Med högupplösta bilder menas att de kan användas till förstoringar (20x30 cm eller större). Formatet är jpeg och filstorleken är ifrån cirka 3 MB och uppåt. De digitala bilderna är alltid efterbearbetade för bästa resultat. Nyttjanderätt ges alltid till de digitala bilderna, d.v.s. du får ta digitala kopior och trycka upp papperskopior eller förstoringar till både dig själv och andra. De högupplösta bilderna leveras på en CD, DVD eller via nedladdning.

Papperskopior


Till våra papperskopior använder vi alltid fotopapper ifrån Fuji. Som standard leverar vi matta kort, men om du hellre vill ha blanka kort går det också bra.

Presentkort


Våra presentkort är giltliga i tre år och alla har en unik kod. För att köpa ett presentkort hör av er till oss och skickar vi ett presentkort och ett inbetalningskort. När inbetlaningen har registrerats aktiveras presentkortet och blir giltligt.
Du kan testa om ditt presentkort är aktiverat, mata in din unika kod:


Milersättning


Vi åker kostnadsfritt ut och fotograferar inom göteborgsområdet. Med göteborgsområdet menar vi Göteborgs Stad och kranskommunerna Ale, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Mölndal, Partille och Öckerö. Vår milersättning är på 25:-/mil på den sträcka som är utanför göteborgsområdet.

Inbetalningsuppgifter


AM Foto Handelsbolag innehar f-skattesedel och har organisationsnummer 969745-3828. Vid inbetalning till oss kan antingen PlusGiro (563814-3) eller Bankgiro (655-1428) användas.

Priser


Alla priser som anges på AM Fotos hemsida är inklusive moms. Om en prishöjning skulle ske efter en beställning men innan betalningstillfället gäller alltid de gamla priserna innan en eventuell prishöjning.

Adress


Vår vår adress är:
AM Foto
Oxledsvägen 43
433 67 Sävedalen
Karta från hitta.se
Karta från eniro.se

Allergiker


Fotografering i studio sker i hemmiljö där katt finns.