Övrig fotografering


Vi fotograferar även annat förutom vårt kärnområde som är bröllops-, barn- och porträttfotografering. Exemepel på detta är djurfotografering, dopfotografering eller evenemangfotografering (såsom en fest, ett kalas eller ett sportevenemang). Lättast att komma i kontakt med oss är via mejl eller per telefon, kontaktuppgifter finns längs på sidan.

Boka fotograf


För att boka en dag för fotografering, skicka ett mejl eller ring oss. Då hör vi med er om önskemål och svarar på frågor inför fotograferingen. Så här går det till:

Inför fotograferingen


Innan en fotografering går vi igenom om du har några speciella önskemål. Beroende på vilken typ av fotografering du önskar brukar önskemålen se annorlunda ut. Kontakta oss så går vi igenom alla detaljer. Om fotograferingen är utomhus och inte behöver utföras på en specifik dag, så preliminärbokar vi ett alternativt datum.

Fotograferingsdagen


Vid studiofotografering kommer ni till oss och vi tar korten. Vänligen observera att fotografering i studio sker i hemmiljö där katt finns. Vid en utomhusfotografering, utan specifikt datum, och det är dåligt väder erbjuder vi dig alltid ett nytt försök gratis vid ett senare tillfälle, i första hand vårt reservdatum.
Om det är eventfotografering är det vanligt att man vill se korten direkt under kvällen, kontakta oss för mer information.


Priser


Kontakta oss för att få ett pris. Vi kan ej ge ett generellt pris eftersom förutsättningarna kan variera mycket.

Digital bild 50:-


De digitala bilder vi levererar är alltid högupplösta, d.v.s. är på flera megapixlar. Med högupplösta bilder menas att de kan användas till förstoringar (20x30 cm eller större). Formatet är jpeg och filstorleken är ifrån cirka 3 MB och uppåt. De digitala bilderna är alltid efterbearbetade för bästa resultat. Ni får full nyttjanderätt till bilderna, d.v.s. att ni får ta digitala kopior och trycka upp papperskopior eller förstoringar till både er själva och till andra.

Album 450:-


Ni väljer själva ut vilka kort som skall finnas med och ordningen på dem i albumet.

Canvastavla från 600:-


Canvastavlor finns i flera olika storlekar och sorter. De kostar ifrån 600:- (20x30 cm), kontakta oss för fler prisuppgifter.

Personlig fotobok 1000:-


Vi skapar en personlig fotobok till er utifrån de korten som vi har tagit. Fotoboken är av typen Coffeetable och är 20x20 cm stor. Denna fotobok är på 20 sidor.

Papperskopior


Till våra papperskopior använder vi alltid fotopapper ifrån Fuji. Som standard leverar vi matta kort, men om du hellre vill ha blanka kort går det också bra. Se priser för papperskopier nedan i tabellen, måtten är i centimeter.
9x1310x1513x1820x3030x4540x6050x75
40:-40:-60:-120:-200:-330:-450:-

Om ni har några frågor eller funderingar, vänligen kontakta oss.