Porträttsfotografering


Önskar du en porträttfotografering på dig själv eller tillsammans med någon. Då kan vi hjälpa till med fotograferingen av dig eller er. Mer information, exemeplbilder och priser finns nedan. Om du gillar vår fotostil som syns i exempelbilderna nedan så tveka inte att höra av er till oss via mejl eller per telefon, kontaktuppgifter finns längs på sidan.

Boka fotograf


För att boka en dag för fotografering, skicka ett mail eller ring oss. Då hör vi med er om önskemål och svarar på frågor inför fotograferingen. Så här går det till:

Inför fotograferingen


Innan en porträttfotogragering går vi igenom om du har några speciella önskemål. Beroende på vilken typ av fotografering du önskar brukar önskemålen se annorlunda ut. Om fotograferingen är i studio, tänk på att ta med de ombyten av kläder som du önskar. Även om man skall foto något speciellt, t.ex. studentfoton, ges möjlighet till klädombyte. Om fotograferingen är utomhus är det viktigt att vi hittar ett bra ställe för fotograferingen. Vi har alltid en dialog med dig om fotograferingsstället innan fotograferingstillfället. Om dåligt väder skulle hindra oss under en utomhusfotografering har vi alltid ett reservdataum.

Fotograferingsdagen


Vid studiofotografering kommer ni till oss och vi tar korten. Vänligen observera att fotografering i studio sker i hemmiljö där katt finns. Vid en utomhusfotografering och det är dåligt väder erbjuder vi dig alltid ett nytt försök gratis vid ett senare tillfälle, i första hand vårt reservdatum.

Cirka en vecka efter fotograferingen


Vi lägger ut korten ifrån fotograferingen på vår hemsida så ni kan titta på dem. Ni loggar in på hemsidan med användarnamn och lösenord. Då kan ni i lugn och ro gå igenom vilka bilder ni önskar ha. I samband med leveransen sker även betalningen, skall betalas inom 30 dagar.


Priser


Ni väljer själva om ni önskar lägga till fler fotograferingstillfällen och hur ni vill ha bilderna, i digtal form eller vanliga papperskopior. Alla priser på vår hemsida är inklusive moms.
Erbjudande: Just nu ingår tre digitala högupplösta bilder, gäller till 2017-03-31.

Lilla paketet
   • Studio- eller
      utomhusfotografering

   • 3 digitala bilder

Tar cirka 1 timme
800:-
Stora paketet
   • Studiofotografering
   • Utomhusfotografering

   • 3 digitala bilder

Tar cirka 1 timme per gång
1200:-

Lilla paketet


Porträttfotografering i studio, sker i hemmiljö där katt finns, eller utomhus. Om en familjefotografering önskas med individuella kort tar fotograferingen längre tid. Kostnaden är den samma för en familj upp till fem personer.

Stora paketet


Innehåller både inomhus- och utomhusfotografering vid två separata tillfällen. Du väljer själv i vilken ordning de två fotograferingarna sker.

Digital bild 50:-


De digitala bilder vi levererar är alltid högupplösta, d.v.s. är på flera megapixlar. Med högupplösta bilder menas att de kan användas till förstoringar (20x30 cm eller större). Formatet är jpeg och filstorleken är ifrån cirka 3 MB och uppåt. De digitala bilderna är alltid efterbearbetade för bästa resultat. Ni får full nyttjanderätt till bilderna, d.v.s. att ni får ta digitala kopior och trycka upp papperskopior eller förstoringar till både er själva och till andra.

Album 450:-


Ni väljer själva ut vilka kort som skall finnas med och ordningen på dem i albumet.

Canvastavla från 600:-


Canvastavlor finns i flera olika storlekar och sorter. De kostar ifrån 600:- (20x30 cm), kontakta oss för fler prisuppgifter.

Personlig fotobok 1000:-


Vi skapar en personlig fotobok till er utifrån de korten som vi har tagit. Fotoboken är av typen Coffeetable och är 20x20 cm stor. Denna fotobok är på 20 sidor.
Erbjudande: Just nu ingår tre digitala högupplösta bilder, gäller till 2013-08-31.

Papperskopior


Till våra papperskopior använder vi alltid fotopapper ifrån Fuji. Som standard leverar vi matta kort, men om du hellre vill ha blanka kort går det också bra. Se priser för papperskopier nedan i tabellen, måtten är i centimeter.
9x1310x1513x1820x3030x4540x6050x75
40:-40:-60:-120:-200:-330:-450:-

Om ni har några frågor eller funderingar, vänligen kontakta oss.